MŰVÉSZET
	    PROGRAMOK
	       MŰVELŐDÉS	
	
free templates joomla

Indul a kultúra

Hahó fiatalok, hallgatók, hahó dolgozók, oktatók! Egyetemünkön indul a kulturális élet is, a Közművelődési Titkárság hívja és várja a jó programokra vágyó kultúrlényeket!

Szeptember második felében a kamarateremben lesz filmklub, gitáros est, táncest élő zenével. Ahogy az két éve lenni szokott a tanév kulturális eseményeit most is Illésfalvi Iván koncertje nyitja. Ivanhoe mester előadja saját dalait, valamint a hazai és külföldi pop és rock élet nagyjainak slágereit saját szájíze szerint, tehát a kellemes dallamok által melengetett fülek mellett a rekeszizmok sem lesznek kímélve. Aki viszont csörögni szeretne, mert nem elég neki a Jó Hangulat Klub csütörtöki táncdózisa, az bizalommal várhatja szeptember utolsó péntekét, amikor a Melody Tánczenekar örökzöldekből szolgáltatja a talpalávalót.

Az októberi kínálat nagyobb és színesebb. Az egyetem életében hagyománnyá vált Folklór héten mese és nóta est, néptáncbemutató, népzenei koncert, táncház várja majd az érdeklődőket. Az igényes zene kedvelőinek ajánlom Vasvári Pált és jazz zenekarát, no meg egyetemünk kutatójának, Berzevici Zoltán dalköltőnek gitáros estjét. Hogy az Egyetemi Színpad Teleszterion Színházi Műhelye és Komáromi Sándor min dolgozott a nyáron? Október végén erre is választ kapunk, a színjátszást szeretők Dosztojevszkij adaptációba csöppenhetnek bele.

Az aulában természetesen hónapról hónapra jönnek a különféle kiállítások.

Bízom benne, hogy előbb-utóbb mindenki megtalálja a kedvének valót. Jelzem, hogy a titkárságon túl több egyetemi öntevékeny csoport szintén azon fáradozik, hogy a tisztelt egyetemi diákság szórakozását szolgálja, és akkor még nem is szóltam a város kínálta lehetőségekről. Tessék körülnézni, kutakodni, mert nagy a kínálat…

Keressétek a Közművelődési Titkárság szórólapjait, plakátjait, illetve jelentkezzetek fel a kultúra levelezőlistára (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. feliratkozás: http://listserv.vein.hu/mailman/listinfo/kultura). Találkozzunk minél több rendezvényen!

FG

Rendezvénynaptár
Június
H K Sz Cs P Szo V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tovább a naptárhoz...
KÉPEK
Tovább a Fotótárhoz...
Kapcsolat

Pannon Egyetem
8200, Veszprém
Egyetem u. 10.
Tel.: (+36) 88 624-289

E-mail
kozmuv@almos.uni-pannon.hu 

Facebook
 http://www.facebook.com/PEKultura

Kulturális referens
Felföldi Gábor (2005)

Kulturális ügyintéző
Winkler Szabolcs (1999)

Web admin
Kiss Levente (2015)
levente.kiss@almos.uni-pannon.hu

Tovább a Telefonkönyvhöz...